Kylänpään tilalla kasvatetaan ratsuhevosia sekä jackrusselinterriereitä, pinsereitä ja saksanpaimenkoiria kennelnimellä Nettle's

Blogia kannattaa käydä lueskelemassa säännöllisesti, sillä vinkkailen täällä myös mielenkiintoisista myyntihevosista. Yritän joka viikko tehdä pomintoja myyntihevosvalikoimasta sellaisista hevosista jotka voisivat kiinnostaa asiakkaita täällä Suomessa!


keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Mahavarsa myynnissä edullisin ehdoin

Starlight III (esittely sivuillamme) Londontower varsa myydään mahaan edullisesti. Jos haluat olla mukana varsan elämässä jo ennen syntymää ja seurata sen kasvua pienestä pitäen, on tämä hyvä vaihtoehto sinulle. Varsa on huomattavasti edullisempi kuin synnyttyään mutta ehdot on tehty houkutteleviksi eli suurta rahallista riskiä ei tarvitse ottaa. Maksat pääsääntöisesti varsan vasta sen synnyttyä. Ennen syntymää maksat vain käsirahan. Minulla on hyviä kokemuksia jo aikaisemmin mahavarsojen myynnistä, joten tiedustele ihmeessä lisää jos kiinnostuksesi heräsi.

Londontowerin esittelyn kuvineen ja sukutauluineen löydät täältä: LONDONTOWER (linkki oriin omille sivuille aukeaa omaan ikkunaan). Odotamme varsasta keskikokoista, jaloa ja hyvin liikkuvaa kouluhevosen alkua, jolla pitäisi olla jonkinverran lahjoja myös hyppäämiseen, onhan emä jättänyt myös esteradoilla hyvin menestyviä jälkeläisiä.