Kylänpään tilalla kasvatetaan ratsuhevosia sekä jackrusselinterriereitä, pinsereitä ja saksanpaimenkoiria kennelnimellä Nettle's

Blogia kannattaa käydä lueskelemassa säännöllisesti, sillä vinkkailen täällä myös mielenkiintoisista myyntihevosista. Yritän joka viikko tehdä pomintoja myyntihevosvalikoimasta sellaisista hevosista jotka voisivat kiinnostaa asiakkaita täällä Suomessa!


lauantai 5. toukokuuta 2012

Uusia kuvia Ferrarosta -MYYTÄVÄNÄ




Kävin tänään Lahassa moikkaamassa Ferraroa, joka toimittaa siellä seuraherran virkaa toiselle 2-v oriille (kasvatilleni No Question). Ferraro on kasvanut ja kehittynyt kivasti, vaikka kovin takakorkea juuri nyt onkin. Otin muutaman uuden kuvan hevosten tarhaillessa. Ferraro on myynnissä. Lisätietoja löytyy kotisivuiltamme, jossa mm. sukutaulu ym. (ksvatit kohdasta). Ferraro kasvaa n. 160 cm, joten se olisi oikein näppärä jollekin pienemmälle naisihmiselle. Helppo ja mukava käsitellä, kuljettaa, vuolla jne. Irtohyppää hyvin ja erittäin mielellään. Terve. Nähtävissä Pornaisissa. Sopimuksen mukaan saanee jäädä myös kesälaitumelle kaverinsa kanssa. Edullinen hinta 5500 euroa.