Kylänpään tilalla kasvatetaan ratsuhevosia sekä jackrusselinterriereitä, pinsereitä ja saksanpaimenkoiria kennelnimellä Nettle's

Blogia kannattaa käydä lueskelemassa säännöllisesti, sillä vinkkailen täällä myös mielenkiintoisista myyntihevosista. Yritän joka viikko tehdä pomintoja myyntihevosvalikoimasta sellaisista hevosista jotka voisivat kiinnostaa asiakkaita täällä Suomessa!


torstai 26. heinäkuuta 2012

Haavoittunut sankari palaa kotiin

Välillä on taas kasvattajaa koeteltu ja huonoja uutisia satelee sieltä ja täältä. Tänään saimme klinikalta kotiin Wunderwolle Weltin varsoineen. Varsan mystinen ontuma sai selityksen, kun klinikalle mentyämme reiden sisäpinnalta aivan yläosasta piilosta löytyi haava (ja tarkemmissa tutkimuksissa kävi ilmi että siellä oli käväissyt puutikku). Pitkä hoitojakso (sillä haava aiheutti paiseen) klinikalla päättyi ja oli ilo katsella varsaa joka taas terveenä kirmailee, vaikka toki vielä tikit hieman varmaan puristavat ja hieman turvotustakin jalassa on vielä jäljellä mutta pääasia on, että varsa paranee täysin ja vielä viikon jatkamme hoitoja kotona. Oli näitä jo ikävä mutta Viikissä näitä kahta tuskin ikävöidään ;).