Kylänpään tilalla kasvatetaan ratsuhevosia sekä jackrusselinterriereitä, pinsereitä ja saksanpaimenkoiria kennelnimellä Nettle's

Blogia kannattaa käydä lueskelemassa säännöllisesti, sillä vinkkailen täällä myös mielenkiintoisista myyntihevosista. Yritän joka viikko tehdä pomintoja myyntihevosvalikoimasta sellaisista hevosista jotka voisivat kiinnostaa asiakkaita täällä Suomessa!


torstai 2. toukokuuta 2013

13-v holstein tamma

Myynnissä mukava, menevä ja reipas 13-v holstein tamma, sk. 160 cm. i: Clinton ei: Campione. Hyvästä emälinjasta, varsonut kerran, tiinehtyi hyvin. Osaava (vaihtaa ym) mutta nyt ollut vähemmän ratsatettuna kun varsoi ja meillä ei ole ratsastajaa. Terve ja täydessä käyttökunnossa. Hypätessä kuumuu, joten ei aralle ratsastajalle (vaikkei mitään pahaa teekkään). Voi maastoilla myös yksin. Hyvä käsitellä, menee koppiin hyvin.

Sopii parhaiten ihmiselle, joka tykkää treenailla omaksi iloksi ja harrastaa paremmin.  Hevonen on kiltti ja toimiva mutta ei sovi aralle/pelkäävälle ratsastajalle sillä ratsastajan pitää olla jämäkkä. Oikealla ihmisellä unelmahevonen, jonka kanssa on kiva treenailla ja myöhemmin vaikka vielä varsottaakin.

 Videolinkki