Kylänpään tilalla kasvatetaan ratsuhevosia sekä jackrusselinterriereitä, pinsereitä ja saksanpaimenkoiria kennelnimellä Nettle's

Blogia kannattaa käydä lueskelemassa säännöllisesti, sillä vinkkailen täällä myös mielenkiintoisista myyntihevosista. Yritän joka viikko tehdä pomintoja myyntihevosvalikoimasta sellaisista hevosista jotka voisivat kiinnostaa asiakkaita täällä Suomessa!


sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Festivo ratsutuksessa... MYYDÄÄN!

Festivo on parhaillaan ratsutuksessa Ypäjällä ja etenee pienin askelin kohti ratsun uraa. Selässä on nyt käyty ja jos haluat tästä jatkaa itse on se mahdollista tai voit jättää hevosen vielä lisäratsutukseenkin. Herttainen, kiltti ja yritteliäs ruuna, josta saat itsellesi kivan harrastuskaverin. Helppo kuljettaa ja käsitellä, vuolut ym. sujuu ongelmitta.

Festivo on 2012 syntynyt Hannover ruuna, isä on Farewell III, joka kilpailee GP-tasolla kouluratsastuksessa Saksassa. tutustu isäoriiseen Farewell III. Festivon emä on Cellen valtiosiittolaoriiden Escudo I ja II täyssisko!

Festivo kasvaa parhaillaan ja on ottanut nyt kasvupyrähdyksen joka vaikuttaa liikkumiseen juuri nyt. Tarkkaa säkäkorkeutta ei ole mitattu mutta yli 165 cm se on ja ilmeisesti kasvaakin vielä useamman sentin.

Festivoon voit käydä siis tutustumassa Ypäjällä.

Hinta tässä koulutusvaiheessa 8500 euroa (sis alv).
Video: Festivo